Stofzuigerzakken Electrolux origineel

AEG/Electrolux
5010o004
    Levertijd:= 1 dag / indien niet voorradig = 2 - 3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

5 stuks

s-bag orginele stofzuigerzak

s-bag is de slimme zak die in de meeste  stofzuigers van Electrolux past. Er zijn stofzuigerzakken verkrijgbaar in verschillende materialen passend bij uw behoeften en om de prestaties van uw stofzuiger te optimaliseren

De Electrolux s-bag Classic is een hoogwaardige papieren zak die meer dan 95 aan stof een deeltjes filtert waardoor de zak efficiënter is dan een gewone papieren zak. Dankzij de speciale vouwtechniek en het unieke gepatenteerde karton passen de zakken eenvoudig uw Electrolux  stofzuiger. Volle zakken kunnen hygiënisch worden vervangen omdat de zak automatisch sluit waardoor er niks wordt gemorst en de zak snel een schoon kan worden vervangen.

stofzuigerzakken ElectroluxElectrolux stofzuigerzakkenstofzuigerzak Electroluxelectrolux stofzuigerzak

s-bag® Classic, de originele standaard stofzak ! s-bag® is een stofzak van hoge kwaliteit waarmee Electrolux een nieuwe standaard zet voor al haar stofzuigers. Gebruik altijd de originele Electrolux s-bag® voor het beste onderhoud van uw stofzuiger. Voor optimale prestaties dient u uw s-bag® regelmatig te vervangen en de filters na elke 5 stofzakken. Het gebruik van een niet-originele s-bag kan de prestaties van uw stofzuiger negatief beïnvloeden.