bezorging pakket stofzuigerzakken

Zending stofzuigerzakken-online / saroparts volgen

Alle pakketten worden verzonden via GLS. U krijgt van ons de barcode van uw pakket zo kunt u uw bestelling altijd volgen.

Hoe volgt u uw pakket:

U heeft van ons een e-mail gehad met daarin de barcode van uw pakket. U gaat naar de pagina track en tace. U vult de postcode en de barcode in en klikt op zoek. Hierna verschijnt een overzicht van de gegevens van uw pakket.

 

Als u van ons een e-mail gehad heeft dat uw order doorgezet is naar het magazijn voor verwerking kunt u ervan uit gaan dat uw pakket binnen enkele dagen bij u bezorgd wordt. Het grootste gedeelte van deze orders wordt dezelfde dag nog verstuurd. Wij verwerken deze orders in ieder geval binnen 3 dagen. Kunnen wij uw pakket niet binnen 3 dagen verzenden krijgt u van ons een bericht.

Soms zijn de artikelen niet uit voorraad leverbaar. Als dit het geval is krijgt u van ons een aparte e-mail waarin staat dat uw pakket nog niet verzonden kan worden. We proberen daarin ook een tijd te noemen waarop wij verwachten uw pakket gereed te hebben. Dit is een indicatie. Uiteraard streven we ernaar uw pakket zo spoedig mogelijk te verzenden maar als artikelen besteld moeten worden hangen wij ook af van onze leveranciers.

Heeft u vragen over uw pakket kunt u deze stellen via de e-mail info@stofzuigerzakken-online.nl  . Vermeld altijd uw bestelnummer. Op deze manier kunnen we uw order makkelijk terug vinden.