Stofzuigerzakken TENNANT - 3400, Stofzuigerzakken TENNANT - 3410, Stofzuigerzakken TENNANT - 3800, Stofzuigerzakken TENNANT - 920 L, Stofzuigerzakken TENNANT - SV 10
tennant Stofzuigerzakken

Bij stofzuigerzakken-online.nl kunt u uw  TENNANT stofzuigerzakken snel en gemakkelijk online bestellen. De meest Tennant stofzuigerzakken zijn uit voorraad leverbaar. Dit wil zeggen dat u de stofzuigerzak binnen een paar dagen in huis heeft. Indien u de zakken wilt afhalen is dit mogelijk op een van onze verkoopadressen. Kunt u de gewenste stofzuigerzak niet vinden stuur ons even een mailtje via het vragenformulier stofzuigerzakken.

Tennant stofzuigerzakken, stofzuigeronderdelen, stofzuigerfilters, en vele stofzuigeraccessoires 

 

1. Kies uw typenummer van uw Tennant stofzuiger (hulp bij het vinden van uw typenummer) of kies hieronder aan de hand van de foto's de juiste stofzuigerzak voor uw stofzuiger.

2. Klik op zoek.

3. Het resultaat een overzicht van de stofzuigerzakken geschikt voor uw type Tennant stofzuiger.

4. Dit kan bestaan uit originele en/of Filter plus en/of papieren zakken.

5. Mocht u twijfelen of u wel de juiste stofzuigerzak gekozen heeft vul dan het vragenformulier in.

Het grootste assortiment

Tennant Stofzuigerzakken

vindt u bij

stofzuigerzakken-online.nl

De Tennant stofzuigerzakken uit ons grote assortiment zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij hebben microfibre stofzakken, papieren stofzuigerzakken en originele stofzuigerzakken. Aan u de keuze welke stofzuigerzak u wilt gebruiken. De papieren Tennant stofzuigerzakken worden langzaam vervangen door de microfibre stofzuigerzak daarom is het niet meer voor alle type Tennant stofzuigers mogelijk papieren zakken te leveren. Zolang wij de papieren stofzuigerzakken kunnen krijgen zullen wij ze in het assortiment houden. De microfibre stofzuigerzak is de stofzuigerzak van de toekomst. Deze stofzuigerzak is sterker waardoor de kans op stofzakken die scheuren aanzienlijk kleiner wordt. De microvezel structuur heeft een betere lucht doorstroming waardoor de zuigkracht van uw stofzuiger goed blijft totdat de stofzuigerzak helemaal vol is.

U kiest eenvoudig de juiste stofzuigerzak voor uw Tennant stofzuiger door het juiste typenummer aan te klikken in onze zoekfuctie. Staat uw typenummer er niet tussen? Geen probleem. Stuur ons een mailtje of vul ons vul dan het vragenformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.