Stofzuigerzakken Hitachi CV 460 D/DC/DP, Stofzuigerzakken Hitachi CV 50D, 60 D/DC/DP, Stofzuigerzakken Hitachi CV 560 D/DC/DP, Stofzuigerzakken Hitachi CV 760 D/DC/DP
hitachi stofzuigerzakken

 

hitachi stofzuigerzakken, stofzuigeronderdelen, stofzuigerfilters, en vele stofzuigeraccessoires 

 

 

1. Kies uw typenummer van uw hitachi stofzuiger (hulp bij het vinden van uw typenummer) U kunt ook aan de hand van de foto hieronder de juiste stofzuigerzak voor uw stofzuiger kiezen.
 
 2. Klik op zoek.
 
 3. Het resultaat een overzicht van de stofzuigerzakken geschikt voor uw type hitachi stofzuiger.
 
 4. Dit kan bestaan uit originele en/of Filter plus en/of papieren zakken.
 
 5. Mocht u twijfelen of u wel de juiste stofzak gekozen heeft vul dan het vragenformulier in.

rechte zakken voor diverse industrie stofzuigers (waaronder hitachi)

Het grootste assortiment

Hitachi Stofzuigerzakken

vindt u bij

stofzuigerzakken-online.nl

De Hitachi stofzuigerzakken uit ons grote assortiment zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij hebben microfibre stofzakken, papieren stofzuigerzakken en originele stofzuigerzakken. Aan u de keuze welke stofzuigerzak u wilt gebruiken. De papieren Hitachi stofzuigerzakken worden langzaam vervangen door de microfibre stofzuigerzak daarom is het niet meer voor alle type Hitachi stofzuigers mogelijk papieren zakken te leveren. Zolang wij de papieren stofzuigerzakken kunnen krijgen zullen wij ze in het assortiment houden. De microfibre stofzuigerzak is de stofzuigerzak van de toekomst. Deze stofzuigerzak is sterker waardoor de kans op stofzakken die scheuren aanzienlijk kleiner wordt. De microvezel structuur heeft een betere lucht doorstroming waardoor de zuigkracht van uw stofzuiger goed blijft totdat de stofzuigerzak helemaal vol is.

U kiest eenvoudig de juiste stofzuigerzak voor uw Hitachi stofzuiger door het juiste typenummer aan te klikken in onze zoekfuctie. Staat uw typenummer er niet tussen? Geen probleem. Stuur ons een mailtje of vul ons vul dan het vragenformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.