Stofzuigerzakken Einhell - inox 1250, Stofzuigerzakken Einhell - AS 1250, Stofzuigerzakken Einhell - AS 1250 N, Stofzuigerzakken Einhell - AS 1400, Stofzuigerzakken Einhell - DUO 1250, Stofzuigerzakken Einhell - HPS 1300, Stofzuigerzakken Einhell - HPS 1300 inox,
einhell stofzuigerzakken

Einhell stofzuigerzakken, stofzuigeronderdelen, stofzuigerfilters, en vele stofzuigeraccessoires 

 Stofzuigerzakken Einhell

 

1. Kies uw typenummer van uw Einhell stofzuiger (hulp bij het vinden van uw typenummer) of kies hieronder aan de hand van de foto de juiste stofzuigerzak.

2. Klik op zoek.

3. Het resultaat een overzicht van de stofzuigerzakken geschikt voor uw type Einhell stofzuiger.

4. Dit kan bestaan uit originele en/of Filter plus en/of papieren zakken.

5. Mocht u twijfelen of u wel de juiste stofzuigerzak gekozen heeft vul dan het vragenformulier in. 

  

Het grootste assortiment

Einhell Stofzuigerzakken

vindt u bij

stofzuigerzakken-online.nl

De Einhell stofzuigerzakken uit ons grote assortiment zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij hebben microfibre stofzakken, papieren stofzuigerzakken en originele stofzuigerzakken. Aan u de keuze welke stofzuigerzak u wilt gebruiken. De papieren Einhell stofzuigerzakken worden langzaam vervangen door de microfibre stofzuigerzak daarom is het niet meer voor alle type Einhell stofzuigers mogelijk papieren zakken te leveren. Zolang wij de papieren stofzuigerzakken kunnen krijgen zullen wij ze in het assortiment houden. De microfibre stofzuigerzak is de stofzuigerzak van de toekomst. Deze stofzuigerzak is sterker waardoor de kans op stofzakken die scheuren aanzienlijk kleiner wordt. De microvezel structuur heeft een betere lucht doorstroming waardoor de zuigkracht van uw stofzuiger goed blijft totdat de stofzuigerzak helemaal vol is.

U kiest eenvoudig de juiste stofzuigerzak voor uw Einhell stofzuiger door het juiste typenummer aan te klikken in onze zoekfuctie. Staat uw typenummer er niet tussen? Geen probleem. Stuur ons een mailtje of vul ons vul dan het vragenformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.