Stofzuigerzakken of stofzuigerzak voor uw blokker stofzuiger nodig?

Bij saroparts vindt u de stofzuigerzak die in uw stofzuiger past. Wij hebben alle zakken in 10 stuks verpakkingen. Hierdoor zijn wij vaak een stuk goedkoper dan de blokker.

we hebben geprobeerd zoveel mogelijk stofzuigerzakken van de stofzuigers die door de blokker aangeboden zijn op deze pagina weer te geven. staat die van u er niet tussen? kijk bij stofzuigerzakken in het menu onder het merk van uw stofzuiger!

 Stofzuigerzakken voor stofzuigers verkocht bij Blokker

 

1. Kies uw typenummer van uw blokker stofzuiger (hulp bij het vinden van uw typenummer)

2. Klik op zoek.

3. Het resultaat een overzicht van de stofzuigerzakken geschikt voor uw type blokker stofzuiger.

4. Dit kan bestaan uit originele en/of Filter plus en/of papieren zakken.

5. Mocht u twijfelen of u wel de juiste stofzuigerzak gekozen heeft vul dan het vragenformulier in.

  

primera stofzuiger bij blokker gekocht? Wij verkopen de zakken voor deze stofzuiger.

Germatic stofzuiger bij blokker gekocht. Bij ons kunt u de zakken voordelig kopen

Het grootste assortiment

Blokker Stofzuigerzakken

vindt u bij

stofzuigerzakken-online.nl

De Blokker   stofzuigerzakken uit ons grote assortiment zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij hebben microfibre stofzakken, papieren stofzuigerzakken en originele stofzuigerzakken. Aan u de keuze welke stofzuigerzak u wilt gebruiken. De papieren Blokker   stofzuigerzakken worden langzaam vervangen door de microfibre stofzuigerzak daarom is het niet meer voor alle type Blokker   stofzuigers mogelijk papieren zakken te leveren. Zolang wij de papieren stofzuigerzakken kunnen krijgen zullen wij ze in het assortiment houden. De microfibre stofzuigerzak is de stofzuigerzak van de toekomst. Deze stofzuigerzak is sterker waardoor de kans op stofzakken die scheuren aanzienlijk kleiner wordt. De microvezel structuur heeft een betere lucht doorstroming waardoor de zuigkracht van uw stofzuiger goed blijft totdat de stofzuigerzak helemaal vol is.

U kiest eenvoudig de juiste stofzuigerzak voor uw Blokker   stofzuiger door het juiste typenummer aan te klikken in onze zoekfuctie. Staat uw typenummer er niet tussen? Geen probleem. Stuur ons een mailtje of vul ons vul dan het vragenformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.