stofzuigerzakken ARC en Ciel 512,ARC en Ciel 514,ARC en Ciel 1000
arc en ciel stofzuigerzakken

Arc en ciel stofzuigerzakken, stofzuigeronderdelen, stofzuigerfilters, en vele stofzuigeraccessoires

Stofzuigerzakken Arc en Ciel

1. Kies uw typenummer van uw Arc en Ciel stofzuiger (hulp bij het vinden van uw typenummer) U kunt ook aan de hand van de foto hieronder de juiste stofzuigerzak voor uw stofzuiger kiezen.

2. Klik op zoek.

3. Het resultaat een overzicht van de stofzuigerzakken geschikt voor uw type Arc en Ciel stofzuiger.

4. Dit kan bestaan uit originele en/of Filter plus en/of papieren zakken.

5. Mocht u twijfelen of u wel de juiste stofzuigerzak gekozen heeft vul dan het vragenformulier in. 

  

Het grootste assortiment

ARC-EN-CIEL Stofzuigerzakken

vindt u bij

stofzuigerzakken-online.nl

De ARC-EN-CIEL stofzuigerzakken uit ons grote assortiment zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij hebben microfibre stofzakken, papieren stofzuigerzakken en originele stofzuigerzakken. Aan u de keuze welke stofzuigerzak u wilt gebruiken. De papieren ARC-EN-CIEL stofzuigerzakken worden langzaam vervangen door de microfibre stofzuigerzak daarom is het niet meer voor alle type ARC-EN-CIEL stofzuigers mogelijk papieren zakken te leveren. Zolang wij de papieren stofzuigerzakken kunnen krijgen zullen wij ze in het assortiment houden. De microfibre stofzuigerzak is de stofzuigerzak van de toekomst. Deze stofzuigerzak is sterker waardoor de kans op stofzakken die scheuren aanzienlijk kleiner wordt. De microvezel structuur heeft een betere lucht doorstroming waardoor de zuigkracht van uw stofzuiger goed blijft totdat de stofzuigerzak helemaal vol is.

U kiest eenvoudig de juiste stofzuigerzak voor uw ARC-EN-CIEL stofzuiger door het juiste typenummer aan te klikken in onze zoekfuctie. Staat uw typenummer er niet tussen? Geen probleem. Stuur ons een mailtje of vul ons vul dan het vragenformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.